אבקש את עזרתך..

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/01/2013 | 08:46 | מאת: ליאת

שלום, אבקש את עזרתך בפיענוח בדיקת MRI: סריקת L5-S1 - בלט דיסק קל אקסצנטרי לשמאל עם קרע של האנולוס. היצרות הנקב משמאל. לחץ קל השורש במוצאו מהתעלה. בסיכום: ב-L5-S1: בלט דיסק קל אקסצנטרי לשמאל עם קרע של האנולוס. היצרות הנקב משמאל. לחץ קל השורש במוצאו מהתעלה. *מה זה אומר קרע של האנולוטס, האם מדובר בפריצת דיסק? הכוונה שיש לי שם גם בלט וגם פריצה? ומה לגבי הלחץ היצרות והנקב, האם יש דרך לטפל בזה? כי אני לא מרגישה את רגל שמאל, היא נרדמת יש נימולים וזרמיםן וזה מפריע מאוד לשגרת חיי היומיום. כמו כן רציתי לדעת האם הכאבים בגב התחתון יחלפו או יישתנו באופיים מתי שהוא והאם יש בכלל זמן החלמה מסוים? תןדה.

ככל הנראה חווית פריצת דיסק בעבר. יתכן ומדובר בפגיעה עצבית. לגבי הנקב יש כמה מידת של היצרויות,צריך לראות את ה MRI כדי להתרשם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק