מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/12/2012 | 08:43 | מאת: צווארי

שלום.עשיתי בדיקת אמרי .אין לי שום חולשות או בעיות מיוחדות.חוץ מכאבים עמומים במרפק מצד שמאל.שזה סביל .c5-6 בלט דיסק דיפוזיעם לחץ על השק הדורלי.בc-6-7 בלט דיסק דיפוזי ואחורי עם לחץ על השק הדורלי.החוט העיבוי ליגמנטום פאבלום שביחד גורמים ללחץ על השק ועל החוט.ממצא אות חריג שגורם למילוצמיה סמוך. בנתיים אין לי שום תופעות. תודה.מה זה אומר ברשותך?

תראי את הבדיקה לרופא מומחה בתחום, יתכן וימליץ על ניתוח כדי למנוע החמרה עתידית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק