מיאלומלציה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/09/2009 | 18:10 | מאת: אמנון

שלום רב, בבדיקת MRI נמצא בלט דיסק C5-6-7 עם מילומלציה הומלץ על ניתוח לדה קומפרסיה. האם ניתוח זה הוא הפתרון היחידי לבעיה האם הניתוח פותר את בעיית הלחץ והנימול בידיים. האם יש דחיפות לנתח תודה על תגובתך אמנון

כדאי שהניתוח יתבצע בשבועות הקרובים, ניתן במקרים מסויימים לבצע ניתוח אנדוסקופי במקום ניתוח עם קיבוע עם תוצאות טובות והחלמה מהירה. הניתוח הוא יותר למנוע המשך התדרדרות, לפעמים רואים שיפור גם בסימנים שתארת.

31/05/2011 | 13:05 | מאת: שלום חטיבה

שלום רב, בבדיקת MRI בעמוד שדרה צווארי התגלו לי תוצאות לפי הר"מ: c3-c4 בלט דיסק עם מרכיב פורמינלי ימני בולט היצרות פורמינלית ימנית קשה אימפרסיה מתונה על השק התקלי. c4-c5בקע דיסק gk cxhx rjc prv mbyrkh hnbh/ kj. eav gk ,gkv x

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק