כאבי גב תחתון מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/10/2020 | 13:02 | מאת: לילי

אישתי סובלת מיכאבי גב תחתון כתוצאה של תאונת דרכים ליפניי כ שש שנים כתוצאה של התאונה ניגרם לה שתי פריצות דיסק ליפני כן לא סבלה אף פעם מכאבי גב כיום כבר שלושה חודשים יש לה כאבים חזקים מאוד בגב תחתון שמקרין לרגל ימין בקושי מסוגלת לזוז קיבלה משכרה כאבים לא עזר במיוחד בוצא mri לפי המלצת רופא מומחה לעמוד שידרה בפיענוח של הדיסק נאמר לנו שהפריצת דיסק בצד ימין הוא הגורם לכאבים בקע פורמלי ימני במרווח 5 l4 עים הצרות הפומינה ולחץ על השורש ממליץ על srnb צד ימין במירווח l4 ו5 לדאבוני היתגלו טרום תאים סרטניים בשד שמאל הניתוח ביום חמישי הקרוב העים לאחר הניתוח נוכל לטפל בבעיית הגב תודה ממתין לתשובה

בהצלחה בניתוח, בשורות טובות. אחרי שתחלים מהשד תמשיך טיפול לגב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק