בלט צווארי פענוח mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/07/2020 | 02:32 | מאת: סער

שלום ד"ר, אשמח לחוות דעת בנוגע לתוצאות mri לכאבי צוואר חזקים. לפני כשנה ביצעתי mri עקב כאב בינוני בצוואר והתוצאות היו כפי שהעלתי בקובץ. בחודשיים האחרונים חלה החמרה משמעותית בכאבים, נוסף נימול ב2 אצבעות של יד שמאל, זרמים חזקים ליד ודקירות בחזה בתנועות מסוימות, יש לציין שהכאב נורא חזק וללא הפסקה, ניסיתי פיזיותרפיה, דיקור סיני, אוסטאופט ולא הייתה הקלה.. ביצעתי mri נוסף לפני כשבוע והתוצאות היו זהות לחלוטין לבדיקה הקודמת, אך למרות התוצאות הזהות שמראות שלא חלה הדרדרות, הכאבים התחזקו משמעותית, מה גורם להדרדרות? משכחי כאבים לא ממש עוזרים, מה היית ממליץ כדאי להקל על הכאבים ולפתור את הבעיה? האם כדאי לקבל זריקת סטרואידים? האם יש טיפול יעיל יותר?האם חייב ניתוח במצב כזה(מנסה להמנע נורא)? תודה רבה.

אם התייעצת עם מומחה והוא שלל אפשרות של ניתוח, יתכן מאוד ומדובר בדלקת וזריקת סטרואידים מקומית תעזור

31/07/2020 | 18:08 | מאת: סער

לפי תוצאות הmri, מה דעתך עליהן? האם הן חריגות? תודה

אין אפשרות לראות קבצים

04/08/2020 | 21:19 | מאת: סער

האם ניתן לראות כעת?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק