חזרה לריצה אחרי ניתוח קיבוע עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/05/2020 | 17:31 | מאת: יואב

עברתי לפני שנה ניתוח של קיבוע חוליות בעמוד שידרה מותני. בניתוח חתחו חלק ממפרק הפאסט שבין חוליות l3 l4 ועשו קיבוע של 2 ברגים בכל צד לחוליות. חלפה שנה והצילום מראה שהכל בסדר וכעת הרופא אף אישר לי לחזור לרוץ בהדרגה כמובן. השאלה שלי היא האם מישהו מכם עבר ניתוח דומה וחזר לריצה? ואם כן, כיצד השפיע עליו החזרה לריצה ( בעברי הייתי רץ המון וזה מאוד מאוד חסר לי אבל אני מאוד רוצה לשמוע מניסיון של מישהו אחר...). תודה!

ריצה תסכן אותך לבעיות עתידיות בגב.

19/05/2020 | 11:55 | מאת: יואב

ד"ר דוידוביץ שלום. ראשית תודה על התייחסותך. אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר. המלצתך שלא לרוץ נובעת ישירות בגלל הניתוח שעברתי או שזה בלי קשר לניתוח . כלומר, האם רמת הסיכון שלי גדולה בגלל הניתוח שעברתיף, למרות שהצילום כעת מראה שהכל בסדר?

מי שסובל מבעיות גב באופן כללי עם ניתוח או בלי ניתוח עדיף שלא ירוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק