מה התוצאות אומרות ואיך אפשר לטפל סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/05/2020 | 14:24 | מאת: מאיר

שלום רב לפני כחמש שנים עשיתי צילום רנטגן עמוד שדרה גבי התוצאות של הבדיקה לעולם לא נאמרו לי ולעולם ואלה הם התוצאות של הבדיקה הצרות מעברים בין חולייתים D9-D8 ו D11-D10 אשר גם מכיל קשריות על שם Schmorl, עם אי סדירות של לוחיות הסמוכות של מעברים הללו מתאימות למחלה על שםScheuermann. במשך השנים תמיד התלוננתי על דיכאון על ירידה במשקל על כאבים בכל הגוף ותמיד שלחו אותי לבדיקות אחרות בלי להסתכל אפילו על הבדיקה הזאת לא הרגשתי שאני יכול לזוז בקושי אני יכול להתקופף בבקרים אני בקושי קם מהמיטה במהלך היום אני עושה שלושה פעולות וזהו לא יכול יותר לא מזמן שוב הלכתי ושלחו אותי לצילום עמוד שדרה לכל אורכו צילום עבור סקוליוזיס לא הבנתי למה שלחו אותי שוב לצילום שעשו לי צילום לפני כמה שנים ואפילו לא ראו את התשובה ... עשיתי את הצילום לעמוד שדרה לכל אורכו והתשובה מהצילום היא עמ"ש גבי ומותני עקום משמאל עם זווית2 מעלות . האם המצב שלי החמיר יותר ממה שהוא היה ? האם יכול להיות שעקב הבעיות האלה זה גורם לדכאונות ולעוד דברים אחרים ? ואיך ניתן לטפל בכאבים האלה ?

יתכן והדיכאון החמיר את הכאבים בעיקר בבוקר. לגבי העקמת, איני חושב שצריך לנתח אך עדיף שתראה אורתופד מומחה לעקמת.

13/05/2020 | 23:02 | מאת: מאיר

תודה רבה על המענה המהיר רציתי לדעת רק האם הבדיקה שעשיתי בשנת 2015 והבדיקה שעשיתי בשנת 2020 היא יותר חמור משנת 2015 ורציתי לדעת איזה טיפולים היית ממליץ לי לבקש מהאורטופד שלי מכיון שקראתי המון המלצות עלייך

איני מטפל בסקוליוזיס. כדאי שתפנה למומחה בנושא.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק