תשובה לתוצאות בדיקת emg

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/03/2020 | 13:17 | מאת: גיורא

בשל כאב גב הקורן לרגל ימין. הופנתי ל mri שם זיהו בלטים (קטנים) ע"פ שני מומחי עמוד שדרה. אך בגין משך הכאבים ועוצמתם נשלחתי לבדיקת emg ו מיפוי עצמות. המיפוי יצא תקין ובדוח הemg נכתב שיש לי פגיעה שורשית קלה ב l5. האם הפגיעה הזאת תשאר שם לעד ? חשוב לי לציין שאני בחור בן 24 בריא בדרכ, ואני סובל מהכאב הקורן כחמישה חודשים . מה עושים ?

על פניו לא נראה שפתרון כירורגי מתאים לבצע פיזיותרפיה וקח ויטמינים מקבוצת B

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק