עזרה בפיענוח mri....

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/12/2019 | 13:50 | מאת: לירון

שלום. בגובה L5-S1 יש מבנה של conjoined root כאשר שורש L5 הימיני ושורש S1 הימיני יוצאים יחד לחלל האפידורלי הימני במעטפת משוטפת,אך אז כל אחד יוצא בנקב המתאים לו. יש אולי קומפרומיס מינימלי של שורש S1 הימיני ברצס הלטרלי הימיני. חשוב לי לציין שאני סובלת מכאבים מאוד חזקים בגב בצד ימין ומחוסר תחושה ברגל ימין, בנוסף יש כאבים מאוד חזקים בזמן ישיבה עד כדי כך שלא יכולה לשבת יותר ממס' דק'. האם יש קשר? בmri הקודם היה כתוב L5-S1בלט דיסק משיק לשורש הימיני לתשובתך אודה, בתודה מראש

נולדת עם מוצא שורשים צמוד בגב התחתון. בלט דיסק או פריצת דיסק יכולים להיות יותר משמעותיים במקרה זה כי אין לשורשים יכולת תנועה חופשית. לבצע EMG ולהגיע לרופא מומחה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק