בלט דיסק אחורי מרכזי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/11/2019 | 12:23 | מאת: ליבי

בלט דיסק אחורי מרכזי עם מרכיב של בקע דיסק פארא צנטרלי וסוב ארטיקולארי ימני בגובה L5-S1 הגורם ללחץ על השורש של S1 מימין ביציאתו מתעלת השדרה. זה הממצא של הסיטי. לפני כחודש הופיעו כאבים בירך הימני עם חוסר תחושה בחצי כף רגל ימין( האצבע החמישית) הכאב הולך ופוחת אך התחושה עדין לא חזרה בנתיים עושה פזיוטרפיה... האם עלי לעבור ניתוח?

תמיד טוב לבצע MRIבמצב של לחץ עצבי. בכל מקרה, אם הכאבפוחת ואין בעייה מוטורית של כף הרגל, ככל הנראה אין חובה לנתח, לגבי התחושה ככל הנראה תהיה חזרה חלקית.

14/11/2019 | 21:08 | מאת: ליבי

אם אעבור ניתוח כל הנימול יעבור?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק