תוצאות EMG - יכול להיות פריצת דיסק?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/10/2019 | 22:48 | מאת: מיכאלה39

שלום, עקב הרגשות נימול קלות ברגליים שהתפשטו לגוף ולפנים עברתי EMG על רגל שמאל. התוצאות: L4-s1 radiculopathy, chronic with subacute active neurogenic pattern on the left. תוצאות נוספות: slight inactive neur ב-right gastroc caput med, right + left ext dig brevis mod inactive neur ב-( right tibialis anterior (left= mod subacute והשאר נורמל. האם זה בהכרח אומר שזה בלט או פריצת דיסק? מה התוצאות האלו אומרות? תודה רבה.

ב"ה ישנם היום אמצעים מדוייקים יותר לגבי עמוד השדרה כמו MRI , אם יש ספק אין ספק, לבצע את הבדיקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק