כאבי גב תחתון מקרין לרגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/08/2019 | 13:50 | מאת: רחלי חזות

להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של עמוד שדרה מותני: הבדיקה בוצעה בטכניקת SE, TSE בשקלול T1, T2 במישור סגיטלי ואקסיאלי. פרטים קליניים: כאבים קורנים לרגל ימין. הלורדוזיס הפיזיולוגית שמורה. סיגנל שמור מלשד החוליות. סיגנל שמור מנוקלאוס הדיסקיות. הקונוס המדולרי מודגם שמור. סריקתL1-L2 : ללא עדות לבקע הדיסקית. הפורמינות חופשיות. סריקתL2-L3 : ללא עדות לבקע הדיסקית. הפורמינות חופשיות. סריקתL3-L4 : בלט דיסק קל לאחור. סריקתL4-L5 : בלט דיסק קל לאחור, לחץ קל על השק, היפרטרופיה פצטלית. סריקתL5-S1 : ללא עדות לבקע הדיסקית. הפורמינות חופשיות. בסיכום: שינויים דיסקוגניים קלים L3 עד .L5 לא הודגמה הצרות הנקבים.

על פניו ה הדמייה אינה מסבירה את הכאב ברגל. לבצע EMG ולהגיע למומחה גב או נוירולוג.

09/08/2019 | 18:53 | מאת: רחלי חזות

שלום תודה על התשובה שלך השאלה האם יש לי בעיה בגב גם?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק