ניתוח עמוד שדרה.....

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/05/2019 | 10:01 | מאת: סיון

שלום ד"ר אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique לא היה שום הטבה במצבו הוא טען עדיין שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים. היה מאושפז בביה"ח ומטופל בסטרואידים ללא הטבה, כעבור 3 ימים נשלח לmri התשובות הגיעו ופריצת דיסק נוספת באותו מקום L3 L4 ביום חמישי האחרון 23/5 עבר ניתוח נוסף הכאבים בישבן עברו אך עדיין הרגל רדומה ללא הטבה, חייבת עצות דחוף תודה.

הרגל הרדומה מעידה על עצב פגוע. אם הרדימות לא תעבור בחודשים הקרובים אז ככל הנראה תשאר.

28/05/2019 | 09:35 | מאת: סיון

היי תודה על המענה מה עושים במקרה של עצב פגוע? ואיך ייתכן שזה יישאר ככה מה עושים הוא כרגע עדיין בביה"ח.. תודה

28/05/2019 | 11:27 | מאת: סיון

ומה מעיד על דימומים מהפצע מתי זה אמור להפסיקנותח בחמישי ועדיין מדמם תודה

כדאי שתתייעצי עם הגורם המנתח, לא אוכל לענות בשלט רחוק.

הסיבות יכולות להיות רבות, כדאי שתתייעצי עם הרופאים המטפלים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק