עמוד שידרה צווארי בעיות גרון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/05/2019 | 13:35 | מאת: איציק

בן 65 חולה בראומטית מטופל במטוטרקסט אני עם שינויים ניוניים בעמוד שידרה צווארי יש קצת לחץ על התעלה כבר כמה שנים ככה מדיי פעם מופיע לי ספאזם בצוואר אבל בסך הכל מיוצב עם פיזוטרפיה לאחרונה יש לי הרבה בעיות בגרון קשיי בליעה שמופעים מדיי פעם צריבות למינהם עברתי את כל הבדיקות האפשריות הכל תקין משום מה יש לי הרגשה שזה נובע מחוליות הצוואר ציינתי בפני הרופא לא מבין על מה אני מדבר MRI צוואר נעשה לפני 6 שנים השאלה יש מצב שהצוואר יעשה בעיות גרון

יתכן ואתה סובל מרפלוקס (מיצי קיבה שעולים לושת) תתייעץ עם גסטרולוג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק