כאבים בגו תחתון עם הקרנה לרגל נימול

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/12/2018 | 21:59 | מאת: מירי

אני סובלת שנים רבות משחיקה במפרקי הירך בשנים האחרונות כאבים בגו תחתון וקשיים בהליכה בשנה האחרונה החמרה וב3 4 חודשים הקרנה לרגל ימין במיוחד הרגשה של נימול ומתח בשריר התאומים השריר קופץ. הסי טי ליסטזיס ניווני בL4 L5 היפורטרפיה פסטארית ללא הצרות בתעלה. רופא עמוד שדרה טוען שעלי להתחיל בלהחליף קודם את מפרקי הירך כי זה עיקר המגבלה התפקודית דהינו הקושי בהליכה אני מרגישה בהליכה מאוד את הגו וגם יש לי צליעה אנטלגית ניכרת כנראה נוצר אצלי גם הפרש באורך הרגליים. האם נכון להתחיל בניתוח של החלפת מפרק הירל למרות הרגשת הנימול ברגלים

תתייעצי עם מומחה עמוד שדרה לגבי הצורך אם בכלל בניתוח בעמוד השדרה (תלכי עם הדיסק CT)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק