כאבים והבדל בין mri לבדיקת ct

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/11/2018 | 20:48 | מאת: ערן

שלום רב, אני סובל שנים רבות מכאבים בגב תחתון ולאורך כל הרגל . לפני 3 שנים עשיתי בדיקת ct ואחד הממצאים היו: L4-5 בלט דיסק היקפי ונוירופורמינלי שמאלי לוחץ על השק התקאלי מיצר את הנוירופורמינה נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. במשך ה3 שנים הכאבים הוחמרו,אך תוצאת ה mri לאחר 3 שנים הראתה: L4-L5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם מרכיב לטרלי מימין . השאלה היא מה מהות ההבדל?בפועל הכאבים הוחמרו,אך על פניו התוצאה "השתפרה"?מה משמעות השינוי בין 2 הבדיקות? תודה רבה

שלום אי אפשר להשוות CT ל MRI מדובר בשתי בדיקות שונות ואיכויות שונות. אם אתה סובל מאוד כדאי שתבדק אצל מומחה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק