משמעות תוצאת סי טי בן 36

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/10/2018 | 19:35 | מאת: צחי

להלן תוצאות בדיקה טומוגרפית ממוחשבת של עמוד שדרה מותניS1-L1 יישור לורדוזיס מותני L1-L2 מבנה גרמי שמור רוחב גרמי תקין של התעלה הספינלית והפורמינות אין בקע דיסקלי L2-L3 בלט דיסק אנולרי דפוזי משיק לקדמת השק ללא היצרות ספינלית L3-L4 בלט דיסק אנולרי דפוזי משיק לקדמת השק ללא היצרות ספינלית L4-L5 בלט דיסק אנולרי דפוזי משיק לקדמת השק ללא היצרות ספינלית L5-S1 בלט דיסק אנולרי דפוזי משיק לקדמת השק ללא היצרות ספינלית

הבדיקה מתאימה לגילך.

21/10/2018 | 15:56 | מאת: צחי

התשובה של כבודו משוללת כל יסוד לאדם בגיל 36 לא אמור להיות 4 בלטי דיסק כך שלא ברור מאיכן צץ הטיעון

אני בטוח שכבודו רואה מספיק מטופלים כדי להסיק מסקנות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק