תוצאות MRI עמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/08/2018 | 10:17 | מאת: עדי

חוט השדרה בעובי, מבנה ואותות תקינים. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. :C5-C6 בלט דיסק אחורי קל. :C6-C7 בקע דיסק אחורי מרכזי ומעט ימני קטן. סיכום: כמתואר . בן 44 כתבתי לך פה על הבעיה שיש לי מזה 4 חודשים סובל מכאב סביב שכם שמאל עם נימול/עקצוצים לאצבעות שמאל בנוסף חש כאב בשורש כף היד ומן כאב עמום לאורך הזרוע (הכאב הוא תורדני בכל היום) ביקרתי אצל אורתופד כתף שביצע סדרת בדיקות ואמר שאין בעיה בכתף כולל US. ביקרתי אצל אורתופד ע"ש עם ה MRI ואמר שיש לי בלט קטן וטען שזה יעבור לבד. מוזר שאני ישן על מזרן יותר רך הכאב פוחת אבל הנימול לא . מה ניתן לעשות בשביל להעלים את הכאב והנימול? בברכה

ממליץ לבצע EMG של הידיים ואח"כ להבדק שוב אצל מומחה ע"ש.

14/08/2018 | 07:59 | מאת: עדי

לקביעת תור אליך ליעוץ ואבחון (נוירוכירורגיה ע"ש בהרצליה מדיקל סנטר) זה בעצם כמו לקבוע תור לאורתופד ממוחה ע"ש בהרצליה במדיקל סנטר אצל עמיתיך ? והאם אני צריך לראות רופא נוירולוג?

ניתן לקבוע תור אלי ישירות 09-7737709 קודם תגיע עם ה MRI וה EMG.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק