כאבי גב תחתון קשים תוצאה של MiR

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/07/2018 | 12:28 | מאת: אילנה

אני סובלת מכאבים בלתי פוסקים בגב התחתון יש לי פריצת דיסק בגובה s1 ובה 5l לנוירופוראמינה הימנית נושקת לשורש l5 ההימיני שינויים ניוונים מסוג מודיק I קלים בלבד.השאלה עם הממצה הזה יכל לגרום לכאב נוראי שאני לא יכולה לזוז ולא לתפקד בלי אפסקה ומה אפשר לעשות או לבדוק קבונים אחרים?

אם אין כאב המקרין לרגל, ככל הנראה שינויים ניווניים של הדיסק ושל לוחיות הלחוליות גורמות לכאבים. כדאי לחזק שרירי גב בשחייה ולהמנע מישיבות ארוכות ונשיאת משאות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק