פענוח עזרה בבקשה MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/07/2018 | 10:36 | מאת: ליאור

היי , בן 33 סובל מנימול ברגל שמאל , כאב בעצב הסיאטי בעקבות כך נשלחתי לMRI מותני שינויים ניווניים קלים במרווחים דיסקיילים בגובה עמוד שדרה גבי תחתון . הקונוס תקין בגובה T12-L1 אין עדות לתמט או דיסקולציה מודגם סיגנל תקין ממח העצם החולייתי אין עדות לבצקת בחוליות מרווח L3-L4 היפרטרופיה של מפרקים פצטריים מרווח L4-L5 היפרטרופיה של מפרקים פצטריים בלט דיסק דיפוזי קל ביותר מרווח L5-S1 אין עדות לבלט דיסק אין עדות למסות פאראווטרבליות לסיכום : שינויים ניווניים קלים אשמח לעזרתך בפענוח

לכאורה אין הסבר לכאב ברגל, כדאי שרופא מומחה לגב יראה את הדיסק של ה MRI

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק