נימול בכתף ובזרוע ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/05/2018 | 15:01 | מאת: חגי

שלום רב. סובל מבעית נימול בצד ימין כתף זרוע וגב עליון . EMG תקין. MRI C4-C5 בקע דיסקלי קטן פארא צנטרלי עם אמפרסיה קלה על השק וצידו הימני של החוט ללא היצרות משמעותית של התעלה הספינלית היווצרות מתונה של התעלה הנוירופרורמינלית הימנית על ידי שינויים במפרק הפצטרי עם לחץ קל על השורש . C5-C6 בקע דיסקלי פאראצנטרלי ימני עם אמפרסיה קטנה על השק וצידוי הימני של החוט . היצרות מתונה של התעלה הספינלית ללא היצרויות משמעותיות של התעלות הנוירפורמינליות .

שווה להגיע לייעוץ עם הדיסק של ה MRI. כעקרון אם אפשר לחיות עם זה ואין הפרעה נוירולוגית אז הטיפול יכול להיות שמרני.

29/05/2018 | 08:44 | מאת: חגי

תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק