צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/04/2018 | 23:28 | מאת: עדי

שלום, כשאני בשכיבה על הגב יש לי כאבים בגב באמצע בין שני השכמות והכאבים מתעוררים גם בפיהוק ועיטוש. יש לי שוואנומה בעמו"ש צווארי באיזור חוליות c4, c5 שעד כה הייתה במעקב mri בגדר יציבות בדיקה אחרונה מלפני שמונה חודשים. הכאבים שמהם אני סובלת מיזה חודשיים. האם השוואנומה גורמת לכאב שתארתי? ואם לא מה יכול להיות לכאב מסוג זה? תודה

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך ולראות את הMRI, יתכן והכאב נגרם מבעייה אחרת. כדאי שתפנה לרופא שעוקב אחרי השוונומה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק