חולשת שרירים ידיים רגלים לחץ בצוואר קושי בבליעה הפרעות תחושה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/03/2018 | 04:45 | מאת: שמעון

שלום אני בן 27 יש לי חולשת שרירים בידים והרגלים כבר שנתים וחצי התחיל לי לפני חצי שנה לחץ חזק בצוואר עם קושי בבליעה וקשים בהליכה בממאץ כמו ריצה הלחץ בצוואר מתחזק יש בקע דיסק בצוואר סי5סי6 נושק בשק הטקלי סיטי ראש טוזניל ימני צנוח בגובה4סמ בדיקת emg תקינה יש תחושת קור בגוף הפרעות בתחושה בעיות בשתן ועצירות בדיקות דם תקינות תודה ..

תפנה לבדיקה אצל נוירולוג

10/09/2023 | 13:13 | מאת: עומר

גם לי יש חולשת שרירים איך טיפלת בזה??אתה מצליח לצאת מהבית??לי יש 7 שנים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק