כאבי גב ןהקאנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/12/2017 | 11:03 | מאת: בני

שלום דר,הנני סובל מהקרנה חזקה לרגל שמאל ואינני יכול לעמוד או ללכת,מיזה 3 חודשים,בשבוע האחרון הרגל נירדמת ויש נימול חזק,לפי ct ה l4-l5 היצרות ספינאלית מרכזית בינונית משנית לבלט אנולוס הדיסק ולהתעבות הליגמנטום פלאבום,מה לא עשיתי,דיקור,כירופרקטיקה,רפלקסולוגיה,שחייה לא עוזר,דרך המרפאה הגעתי לפרופ שביקש לשאוב דיסק,אתה המומחה בתחום עזור לי בבקשה לפתור את הבעייה,אני אב ל5 ילדים חייב לחזור לעצמי

שלום וברכה, אתה זקוק לבדיקת MRI ע"ש מותני, לאחר מכן תגיע אלי ובע"ה אוכל לעזור לך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק