פריצת דיסק צווארית - קרן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/11/2017 | 10:34 | מאת: קרן

שלום רב, האמת כל חיי אני סובלת מכאבים בצוואר, אך רק לפני כשנתיים בדקתי זאת לעומק. עשיתי MRI והתשובה היתה שיש לי בקע צווארי בחוליות C5-6 הכאבים מאז ועד היום הם כאבים נוראיים, שכביכול "התרגלתי" אליהם, אבל זו לא דרך חיים לחיות ככה. זה מקרין לי ליד שמאל, ללסת, לראש, בלתי נסבל. מה עצתך בעניין??? אני ממש רוצה לשפר את איכות חיי....דרך אגב לגבי פעילות גופנית- אני ממשיכה עם הפעילות הגופנית, בלי קשר לכאבים. תודה קרן

לא נראה שאת חייבת ניתוח. תנסי אוסתאופתיה ואם לא יעזור תגיעי לייעוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק