הגבלה קשה בתנועות צוואר בכל המישורים מזה כ 14 חודשים עקב צליפת שוט

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/08/2017 | 21:55 | מאת: יחיאל

ד"ר נכבד שלום וברכה. 1. לפני כ 14 חודשים עברתי תאונה עם פגיעה בעמוד שידרה צווארי והוגדר כצליפת שוט. 2. מאז התאונה ועד היום קיימת אצלי מגבלה קשה בתנועות צוואר בכל המישורים לרבות כאבים עזים. 3. במהלך כל התקופה מטופל במרפאת כאב במשככי כאבים מכל הסוגים לרבות פירקוסט 10 מ"ג וזריקות דיפרוספאן לצוואר מידי חודש. 4. עברתי בדיקות CT לרבות MRI עמש"צ. רצ"ב פיענוח mri. 5. בכל התקופה הנל עברתי סדרות טיפולי פיזיותרפיה ללא הועיל ואף טיפולי רפואה משלימה ללא הועיל. 6. לנוכח התיאור לעיל והפיענוח האם סביר שאהיה מוגבל הגבלה קשה בתנועות צוואר בכל המישורים דבר שמקשה עליי לתפקד בכל תחומי החיים ומתסכל. 7. לתשובתך אקדים תודה

לא ראיתי פענוח מצורף. חבלת צליפת שוט בהחלט יכולה לגרום לסימפטומים גם שנים.

20/08/2017 | 18:49 | מאת: יחיאל

ד"ר נכבד רצ"ב פיענוח MRI ע"ש צווארי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק