כאב גב עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/06/2017 | 01:09 | מאת: קובי

שלום רב לך ד"ר אני בן 35 וכל חיי התעסקתי בהרמת משקולות בחדר כושר בתחום הפאוורליפטינג ולא היה לי מעולם כאב גב .לפני כחודשיים עשיתי הרמה מהרצפה שנקראת דדליפט והרגשתי כאב עז בגב רק עם זריקת וולטרן יכולתי קצת לחזור לעצמי מאז הכאב פחת מאד..עשיתי בדיקת mri וגילו לי ליזיס דו צדדי ודיסק מנוון.\בולט בs1-L5. שאלתי היא האם אפשר לדעת אם הנזק נעשה לי בהרמה האחרונה או שזה משהו מילדות?ואם אני עכשיו אם פחות כאבים בגב ורוצה לחזור להתאמן בחדר כושר האם יש לי מגבלות ותרגילים שכדאי להמנע?תודה רבה..

אתה חווה נזק מצטבר שעשית לעצמך. אתה חייב לשנות את סוג ההתעמלות שלך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק