תחושה של זלזול-לא קיבלתי מענה לשאלתי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/04/2014 | 19:11 | מאת: אופיר

ואני לא היחידה.אני לא בטוחה שזה מוציא שם טוב לא לאתר ולא לרופא.האם עלי להבין מכך שהרופא לא יודע לענות ובשל כך בחר להתעלם?עצוב משהו.

17/04/2014 | 21:16 | מאת: ד"ר חן הלוי

אופיר שלום, שאלתך פוספסה מאחר ורשמת תגובה אליה שגורמת לה להראות כאילו כבר נענתה. אולי זה לא ברור לך (ואני יכול להבין זאת) חבל שאת מרשה לעצמך לרשום הערה מזלזלת ובוטה בראש הפורום במקום לנסות להבין או לברר. הייתי אומר שאני מופתע מהתנהגות כזו אבל לצערי את לא ממש היחידה וכנראה זו הנורמה. וזה באמת "עצוב משהו" חג שמח.

19/04/2014 | 14:35 | מאת: אופיר

אתה ד"ר בחרת להתייחס אליה כמשהו רע, אני בחרתי לשאול (בדר"כ מציינים סימן שאלה)מאחר ואני קוראת תגובות באתר, המטרה הייתה להאיר עיניך אבל זכותך המלאה לקחת את זה למקום שתרצה.עם כל זאת ברור כי אתה מבין שאתה עונה באופן רנדומלי ועדין אתה בוחר שלא לעשות עם זה משהו, אז תגיד לי אתה זה לא עצוב?בפורום שאתה בא לעשות משהו טוב ולעזור עם הידע והמקצוע הכל כך חשוב הזה ועל זה יוצא גם רע, אני רואה בזה פספוס גדול!!!(ועדין לא ענית לשאלתי,כבר לא משנה...)

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח