אנא הסבר מה מיוחד בסוג שאלתי שהתעלמת ממנה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

16/04/2014 | 04:01 | מאת: meir

אני ששאל את השאלה אודות פוסטאיקטל ומקבילותיו בפתולוגיות נוירולוגיות אחרות מהו ''סוג'' זה של שאלה שאינך יכול לענות עליה במסגרת הפורום ואיזה קטסטרופה גדולה תתחולל אם תספק מידע זה השאלה מוגדרת בצורה מאוד חדה ותשובה עליה לכן אינה בעלת ריבוי פרצופים האם דוקטורים אמונים על התמודדות ככ קונקרטית? מדוע כל פעם שמועלה משהו קצת יותר כללי או שמתיחס קצת תיאורטית רופאים סוגרים את הדלת מאוד מאוכזב מהתנהלות זו

16/04/2014 | 04:13 | מאת: meir

ואם מסגרת הפורום היא בבעיה מסיבה שנסתרת מעיני מדוע לא שלחת לי לאי מייל תשובה האם יש ככ הרבה תשובות אפשריות? הערכתי שבסבירות גבוה שאפילו זה אינו נכון האם אפילו לא יכולת להתיחס באופן כללי לסוגי מחלות באופן כללי כזאבות כן או לא או חלקן אנצפלופתיות כן או לא או חלקן וכו? שאלה כזו אפילו הינה כרוכה באחריות יותר נמוכה כלפי העניין כיוון שהינה כללית ולא נדרשת להפעיל שיקול אבחוני

16/04/2014 | 08:13 | מאת: צוות האתר
אנו מבקשים לכתוב בהודעה מתומצתת שאלה אחת לד"ר הלוי, אין באפשרות מנהל הפורום להשיב על כל כך הרבה שאלות במקביל שכן הפורום אינו במה לתוכן רפואי מקיף אלא לקבל מידע ראשוני בלבד. חג שמח צוות האתר
18/04/2014 | 20:18 | מאת: meir

השאלה שהיה סירוב לענות עליה הייתה מתומצתת ולא נענתה לא היו ''כהרבה שאלות'' בפורום נוירולוגיה לא נענתה אפילו שאלה אחת שלי ולא זו שהיא הראשונה מביניהן זהו אינו ''תוכן רפואי מקיף'' התשובה יכולה להיות קצרה אני צריך תשובה על שאלה זו והיא השאלה של לפני כמה ימים על ''הפוסט איקטל ומקבילותיו במחלות נוירולוגיול אחרות'' מחכה לתשובה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח