כיוון לאבחון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/04/2014 | 20:27 | מאת: אופיר

ד"ר שלום, אבי 5 שנים לאחר כריתת קיבה,ללא הישנות המחלה, לא עבר טיפולים כימים כלשהם.עם חוליות דחוסות שינוי ניווני במותן וממצאים אורטופדים נוספים שלפי אורטופד אין להם קשר לתלונותיו. מזה כשנה כשזה הולך וקורה לעיתים תכופות יותר, חש סחרחורות ותחושת עילפון ומן לחץ בראש ובכל הגוף.בהתחלה היה מתיישב כל מס' מטרים והיום כבר לא יוצא מהבית.באופן פתאומי חש הירדמות הרגליים(אין לי רגלים),מתאר הרגשה לא טובה בכל הגוף. בבוקר ממש חמור ובערב מעט טוב יותר. לאחרונה בדקנו אורתוסטטיזם ומצאנו נפילה מ-155 סיסטולי ל-119.דיאסטולי שינוי קל ודופק עולה למקסימום 96 (מ-80 בערך).הוחלט להקטין מינון פרדניזון שלוקח שנים.נוטל גם קסטרל (לא בדק איך בלי).emg הראה ירידה בתחושה בעיקר ברגל שמאל.מדובר באדם צלול שהדבר הזה פשוט מייאש אותו שאף אחד לא מצליח להבין ממה נובע. בעיקר תחושת העילפון וההרגשה הלא טובה שמלווה אותו רוב היום, נוטל אופטלגין ואבן ודקסמול להקלה בכאבים בכל יום.הנוירולוג רשם מידודרין שהיא בעצם גוטרון, טרם נטל התרופה.אנא עצתך/הכוונתך. בברכת חג שמח, אופיר

12/04/2014 | 20:32 | מאת: אופיר

ויטמין b12 ברמות גבוהות מאוד, ע"פ אונקולוג חייב ליטול כל חייו,ויטמין b1 ברמה 45. שוב תודה ענקית מראש על תשובתך בעניין

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח