MRI מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

10/04/2014 | 11:11 | מאת: שני

אני בת 55 . נשלחתי ל MRI ראש בגלל ירידה בשמיעה אסימטרית. יש ממצאים במוח שלא קשורים לאוזן. מודגם שינוי סיגנל באונה הטמפורלית השמאלית ללא האדרה פתלוגית. טיב הממצא אינו ברור. אין אפקט מסה. אין בצקת. הממצא מודגם ב FLAIR. ובאופן קלוש ב T2. יתכן אזור של נזק? מודגמים מוקדים לא ספציפים בחומר הלבן תת קורטיקלים פרונטלים. מה המשמעות של התוצאות? למה הכוונה נזק? יש המלצה לעשות MRI בעוד 3 חדשים אני בת 56

10/04/2014 | 19:13 | מאת: ד"ר חן הלוי

האונה הטמפורלית קשורה קשר הדוק לשמיעה ולכן אני מניח שהממצא דווקא קשור לתסמינים שלך. לגבי טיבו אינני רוצה לדון במסגרת הפורום מבלי לראות את הצילומים במו עיני

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח