כאב סביב קודקוד הקרקפת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

31/03/2014 | 18:02 | מאת: תמרה

שלום, מזה מספר ימים שאני מרגישה כאב, כמו אחרי מכה יבשה. הכאב הוא בקרקפת, באזור סביב הקודקוד ובעיקר בשתי נקודות סימטריות.משני צידי הקודקוד. הכאב מורגש בעיקר במגע. הכאב נסבל ומורגש בעיקר במגע אבל מטריד כיוון שאינני יודעת מה מקורו... מה יכול להיות המקור לכאב כזה? יש משמעות לכך שהכאב סימטרי? לעיתים נדמה לי שהוא מקרין לאזורים סמוכים במעלה ובמורד... לתשובתך אודה, תמר הלחוצה

31/03/2014 | 23:26 | מאת: ד"ר חן הלוי

הכאב שלך נשמע ממקור שטחי- כלומר מחוץ לגולגולת. ברוב המכריע של מקרים אלו מדובר בבעייה שפירה שתחלוף לבד

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח