שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/03/2014 | 23:13 | מאת: אילי

שלום. רציתי לשאול כיצד אפשר להבדיל בין הפרעה קונברסיבת למשהו נוירולוגי אם הMRI והCT תקינים והנתונים גם לא עונים על הפרמטרים הפסיכיאטרים. (חולשה בחצי גוף לאחר ניתוח לאורך זמן עם שיפור איטי בפיזיו) איך אפשר לקבוע בוודאות אם זה משהו נוירולוגי או נפשי? וכן האם טיפול השיקום הגופני בשתי המקרים נעשה אותו דבר? תודה על מענה..

31/03/2014 | 23:22 | מאת: ד"ר חן הלוי

ההבדלה בין השניים תלוייה בפקטורים רבים כולל ממצאי הבדיקה הנוירולוגית והערכה קלינית מקיפה. הטיפול כמובן שונה בין המקרים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח