שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

26/03/2014 | 21:06 | מאת: שרון

התחילו לי כ 4 ימים זרמים ברגליים כל הזמן .במוקד הרופא חשב שאולי זה קשור לירידה במגנזיום.אך המגנזיום שלי תקין על פי בדיקות דם.אני בלחץ אדיר.יש לי תור לנוירולוג רק מחר.ומאז אני במתח נפשי עצום.חשבתי שאולי יש לי מחלה סופנית כלשהי כמו ALS.בדיקות הדם שלי מצביעות רק על כולסטרול גבוה.כל השאר לפי הרופא תקין.אשמח לתשובתך

27/03/2014 | 20:33 | מאת: מיה

הייתי אצל הנוירולוג והוא שלח אותי לבדיקת EMG.בממצאים הוא רשם:אפקט לבילי,עצבנים קרניאליים תקינים.כוח ,תחושה-החזרים-תקינים.פלנטרית פלקסורית.הליכה תקינה.ורשום באבחנה:NUMBNESS.כלומר לבדיקה הדרושה שזו EMG.אני בלחץ,אני לא מפסיקה לבכות שיש לי איזשהי מחלה מסוכנת.ואני מפחדת מאוד מהבדיקה.מה עושים?

29/03/2014 | 18:08 | מאת: מקשיב לגוף

לפי ההכרות הקצרה שלי עם הנושא-הemg הוא גורם החלטה מכירע אצל הרופאים.עד שאין ממצא נורולוגי או בדיקות דם מחשידות-הכל אצליהם מוגדר כתופעה שמושפעת מחרדה עמוקה. דבר ראשוןם קחי נשימה עמוקה,כנסי לאמבטיה טובה ומפנקת ותנסי לראות מה קורה כשאת בכמה דקות של נשימה עמוקה-אם את מרגישה רגועה יותר-נסי גם לשחזר מה גורם לך לחרדה. בכל מקרה הבדיקה של ה emg אינה נעימה כלל וכלל כך שכדארי לבוא רגועים.בין אם התוצאות תקינות או לא-גשי לנוירולוג ותני בפניו את בעיותייך-כולל רמזים בעבר

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח