רעידות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/03/2014 | 14:07 | מאת: בלי

שלום, בעלי בן 32 בדרך כלל בריא חוץ מכולסטרול גבוה שלא מטופל. בכמה חודשים האחרונים הוא סובל מרעידות פתאומיות בידיים וברגלים, המצב בתקופה האחרונה החמיר אציין כי בתקופה האחרונה הוא הרזה הרבה. היום בבוקר במהלך מקלחת הוא קרא לי ואמר שהוא מרגיש לא טוב וכי בא לו להקיא, הוא לא סיים לדבר והתעלף. מה זה יכול להיות? אני ממש לחוצה ודואגת? הוא אומר כל הזמן שיגש לרופא אבל לא עושה זאת. כמו מה זה נראה?

31/03/2014 | 23:07 | מאת: ד"ר חן הלוי

האפשרויות מרובות מאוד. נשמע לי שעלייך לקחת אותו לבירור דחוף אצל רופא המשפחה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח