ידיים נרדמות , לא מצליחה לדבר , צלולה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/03/2014 | 12:33 | מאת: תהילה

ד"ר היקר, אתמול חזרתי מעבודה ומצאתי את אמא שלי במצב מאוד קשה. היא שכבה במיטה ולא הצליחה להגיד מילה. ידיים שלה נרדמות , היא מתקשה להזיז אותן, מה שיותר קשה זה שהיא לא מצליחה לדבר. היא מנסה להוציא מילה ופשוט לא יכולה. ניסיתי לתת לה לכתוב היא לא יכולה גם. דעתה צלולה אך נמצאת בדכאון עקב אי יכולת לדבר ומסרבת לאכול. מה אפשר לעשות , האם כדאי לקחת אותה למיון? האם יש כדורים שיכולים לעזור ? אתמול בערב היא חזרה לדבר בקושי רב והיום שוב פעם לא מצליחה. אשמח לקבל את תשובתך תודה מראש,

31/03/2014 | 23:03 | מאת: ד"ר חן הלוי

זה יכול להיות עקב דיכאון. במקרה זה מצבה קשה מאוד והיא זקוקה לטיפול דחוף שלא במסגרת הבית

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח