שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/03/2014 | 12:28 | מאת: דן

שלום דר חן רשמתי לפני שבוע שאני סובל מחרדות מתח נפשי יום יומי וגם בשנה וחצי האחרונות קפיצות שרירים בעיקר בסובחים בדיקות נירולוגיות ובדיוקות אי אם גי תקינים ברוך השם האם כאבי בכל הגוף ועיפות נוראית שריפה בעיניים רוצה רק לישון הרגשה תמידית כמו שפעת קשור לקפיצות חלילה או לחרדות והמתח הנפשי תודה עוד משה חשבתי אולי אני סובל מפיברומילגיה

18/03/2014 | 20:12 | מאת: ד"ר חן הלוי

התסמינים שאתה מתאר הם לחלוטין לא ספציפים ולא מכוונים. במידה וכל הבדיקות תקינות הייתי מנסה קצת להרגע, לעסוק בפעילות גופנית ולעקוב

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח