תסמינים יש-איך אבחון-בבקשה סיוע

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/03/2014 | 10:58 | מאת: קשוב לגוף

שלום רב, מזה שבוע,חיצוניים קיצוניים.עוברות תחושות בלתי נשלטות,זה התחיל בשעת מנוחה עם רגליים עצבניות וחוסר יכולת לנוח,עבר תלחושות של חום בעיקר ברגליים-ואז התחושה של הרגליים העצבניות דווקא הוקלה...יחד עם את כל יום נראה שנוספות תחושות דומות-בידיים,בפנים,ובמעלה הרגליים,כל פעם באופן עדין-וכמעט ללא סימנים חיצוניים.משלשום אני הולך עם כאב ראש חזק.בעיקר סביב העיין משמאל.נעשו בדיקות אבל נראה לי שהתסמינים זזים בקצב מהיר בהרבה מהקצב של הבדיקות...מוטרד,מה עושים? מזה שבוע שפיסרמתי את הבקשה ואין תגובה-אם אפשר לסייע כעת? תודה

18/03/2014 | 18:54 | מאת: ד"ר חן הלוי

התסמינים שלך לא מכוונים אותי לבעייה נוירולוגית ספציפית וקשה לי מאוד לייעץ לך

18/03/2014 | 20:37 | מאת: קשוב לגוף

בנוסף לכך בדיקות דם כלליות שללו בעיתיות חמורי הזנה וויטמינים,וכן לא ניכרו הפרות מוטוריות יחודיות.אלו בדיקות מהשבוע בבית חולים איך בודקים את התופעה?איך מגיעים למחלה הספציפית?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח