רעידות באגודל יד ימין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/03/2014 | 08:12 | מאת: זיו

שלום רב, אתמול בשעות אחר הצהריים התחילה האגודל בימין ימין שלי לרעוד. הרעידות הם כמו דפיקות חזקות מאוד לא רצוניות שגורמות לאגודל לזוז הצידה אבל בתנועה מאוד חדה הצידה. זה לא רעד עדין שלא יכולים לראות אלא ממש תזוזות חדות הצידה וחזרה. הדבר לא הפסיק במשך כמה שעות ומאוד הלחיץ והפחיד אותי וכך הלכתי לישון. הבוקר קמתי ואני נחרדת לגלות שהתופעה לא פסקה. אמנם עוצמת הרעד ירדה ופחתה אך עדיין בזמן שהיד ללא תנועה או במנוחה אני מרגישה את התזוזה הפנימית הזו בתוך האגודל ורואה את האגודל זזה אך היום בתנועות קטנות יותר הצידה מה יכול לגרום לתופעה הזו? מה עלי לעשות? אשמח לתשובה, זה מאוד מלחיץ אותי תודה רבה זיו

16/03/2014 | 16:08 | מאת: ד"ר חן הלוי

זו לרוב תופעה שפירה לחלוטין שקרוייה מיוקמיה. תחכה קצת שזה יעבור

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח