שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/03/2014 | 20:47 | מאת: ענת

ערב טוב. בעליס ובל מזה כמה שבועות מכאבי ראש. בבדיקת MRI ראש שנעשתה,שללו גידול אך ראו כמה נקודות לבנות כך על פי נורולוג (חבר של המשפחה) שראה את הדיסק. יחד אם זאת טרם קיבלנו את הפיענוח של הבדיקה באופן רשמי. בעלי חרדתי ולוקח כדור בשם רסיטל20 מ"ג כל יום. (הוא חותך את הכדור כך שלמעשה כל יום רק 10 מ"ג). מה פירוש הנקודות הלבנות? האם אפשר לרפא את זה ולגרום לנקודות להיעלם וכמה זמן אפשר לחיות ככה? סליחה שאני לחוצה

16/03/2014 | 16:02 | מאת: ד"ר חן הלוי

אי אפשר לגרום לנקודות להעלם. חשוב לראות את הצילום כדי לקבוע אם מדובר בממצא חסר משמעות או חלילה בנגעים המסמנים מחלה מוחית

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח