תסמינים יש-טיפול אין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

08/03/2014 | 07:05 | מאת: קשוב לגוף

שלום רב, מזה שבוע,חיצוניים קיצוניים.עוברות תחושות בלתי נשלטות,זה התחיל בשעת מנוחה עם רגליים עצבניות וחוסר יכולת לנוח,עבר תלחושות של חום בעיקר ברגליים-ואז התחושה של הרגליים העצבניות דווקא הוקלה...יחד עם את כל יום נראה שנוספות תחושות דומות-בידיים,בפנים,ובמעלה הרגליים,כל פעם באופן עדין-וכמעט ללא סימנים חיצוניים.משלשום אני הולך עם כאב ראש חזק.בעיקר סביב העיין משמאל.נעשו בדיקות אבל נראה לי שהתסמינים זזים בקצב מהיר בהרבה מהקצב של הבדיקות...מוטרד,מה עושים?

14/03/2014 | 15:50 | מאת: קשוב לגוף

טוב,במקרה שיוחלט לענות לי,עוד שאלה נוספת- האם יש קשר בין קשיי שינה לציור חלבונים במערכת העצבים?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח