רציתי לדעת לגבי שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/02/2014 | 22:19 | מאת: אוראל

שלום, שמי אוראל בן 20. בשנה האחרונה שמתי לב קצת בקושי לזכור דברים שונים. אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או בגלל בעיה פיזית כי הייתה תקופה שפשוט לא שמתי לזה לב ולא הייתה לי בעיה עם זה. בנוסף, שמתי לב כשאני מחייך, לחי אחת שלי לא מורמת עד הסוף. היא מורמת אבל חצי ממה שהשנייה, וכשאני שם לב לזה במראה אני מתקן את זה. דבר נוסף שאני שם לב הוא שלפעמים לדוגמא בישיבה, הראש שלי נוטה לצד. רציתי לדעת אם לדעתך יש לי בעיה או שאני סתם פרנואיד. אני מאוד אודה לך אם תחזיר לי תשובה! תודה, אוראל.

19/02/2014 | 22:24 | מאת: אוראל

עוד דבר, יש לי נימול לעיתים קרובות. אם זה ביד, ברגל, בישבן ובאיזורים שונים בגוף. זה קורה לי בקלות רבה.

20/02/2014 | 16:56 | מאת: אוראל

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח