איבוד חוש ריח וטעם

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/02/2014 | 16:23 | מאת: עדן

שלום ד"ר חן. עברתי תאונת דרכים לפני כחצי שנה בהודו וכתוצאה מחבלת ראש קשה איבדתי את חוש הריח. (עברתי CT והרופא המטפל אמר שנקרע העצב ולכן אי אפשר לנתח/לשחזר ובכך להחזיר את חוש הריח) חוש הטעם נעלם חלקית, השתנה לחלוטין וכתוצאה מכך ירדתי 15 קילו בשלושה חודשים. האם יש אפשרות להחזיר את חוש הטעם? לעשות משהו בנידון?

19/02/2014 | 20:27 | מאת: ד"ר חן הלוי

חוש הטעם קשור הדוקות לחוש הריח ולכן צפוי קושי. אין לי מיידע רב לגב שיקום חוש הטעם ואני ממליץ לפנות למומחה בתחום

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח