עוויתות וקפיצות עין שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

02/02/2014 | 19:55 | מאת: גדעון

ד"ר שלום - מזה כשבועיים יש לי עוויתות והתכווציות של העפעף התחתון בעין שמאל.זה קורה מספר פעמים ביום. אני חולה בטרשת עורקים מזה כ10 שנים ולוקח תרופות כרוניות להורדת שומנים בדם.עברתי מעקפים לפני עשר שנים וכמה צינתורים. האם יש קשר בין הדברים ? בכל מקרה קבעתי תור לרופאי עיניים ונוירולוג אך זה נקבע רק לעוד שבועיים דרך אגב רופא המשפחה והקרדיולוג שלי בשיחה טלפונית עימם אמרו שכמו שזה הגיע ככה זה יחלוף בברכה

03/02/2014 | 23:36 | מאת: ד"ר חן הלוי

נשמע שמדובר בתופעה הקרוייה "מיוקמיה" והיא לרוב שפירה לחלוטין.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח