מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

15/01/2014 | 21:44 | מאת: רוזי

שלום בתקופה האחרונה אני מתעוררת בבוקר עם הרגשה כזאת של ראש כבד ולא בדיוק סחרחורת אלה משהו בסגנון זה לא שאני עומדת ומשהו מסתובב לי וגם אני חא מסתובבת אבל משהו כזה אני בתקופה של לחץ מבחינת בעלי והמשפחה ואני שלושה חודשים אחרי לידה השאלה שלי היא כזאת הכבדות בראש נחלשת לאחר לקיחת 2 כדורי ואבן שנתי לי רופא המשפחה אך ההרגשה הזאת של הכמו סחרחורת נשארת אבל לא ממש מה אני צריכה לעשות איזה בדיקה זה יכול להיות גידול במוח או בראש או בצקת בראש מה זה?? ובמצבי לחץ ועצבים זה מתעצם ... אבל אולי זה לא הלחץ ואני רק מרגיעה את עצמי שזה לחץ ובעצם זה משהו מסוכן עזרה בבקשה ...

30/01/2014 | 23:00 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני מבין את הדאגה. ברור שאינני יכול לקבוע אם מדובר במשהו מסוכן דרך הפורום. מציע לך לא להשאר עם ספקות וללכת להבדק

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח