סחרחורות בלתי פוסקות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

14/01/2014 | 23:27 | מאת: גלית

שמי גלית בת 30 . לפני כשבועיים החל חום גבוה עם הקאות בלתי פוסקות עד שהגעתי למיון לשם קבלת עירויים באותו יום . ההקאות פסקו אבל החום הגבוה לא ירד במשך 6 ימים.אני מדברת על חום מעל 38.5 אחרי נטילת אקמול. החום אף עלה ל39.5 ויותר. ביום ה5 הרופא נתן לי אנטיביוטיקה מוקסיפן. ביום שלמחרת נטילת האנטיביוטיקה החוםהחל לרדת אבל החלו סחרחורות נוראיות שלא פוסקות עד עתה. הסחרורות מלוות במעין רעד פנימי בעיקר באזור הראש - שקשה לי להסביר את מקורו. הרעד הזה מאד פנימי ואני רק לעיתים מרגישה אותו פתאום באחד מאזורי הגפיים בצורה חיצונית יותר. הרעד מתגבר מאד שאני מתעייפת. אני חווה את הסחרחורות הללו כבר 6 ימים איני יודעת למי לפנות ואודה לעצתך כיצד אפשר לטפל בנושא. חשוב לציין שאני ספורטאית מקצועית, פעילה מאד וזה מפריע לתפקוד היומיומי שלי. אני לא מסוגלת לחזור לשגרה תודה

30/01/2014 | 22:57 | מאת: ד"ר חן הלוי

יתכן והזיהום גרם לפגיעה באוזן הפנימית. אני מציע שתבדקי על די נוירולוג או רופא אא"ג כדי לשלול אפשרת זו.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח