בצד שמאל של הפנים, תחושה כמו אחרי זריקת הרדמה אצל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

14/01/2014 | 18:59 | מאת: ברכה

בצד שמאל של הפנים, תחושה כמו אחרי זריקת הרדמה אצל רופא שיניים, אחרי סטרס, מרגישה בצד שמאל של הפנים כאילו רדום, תחושה זו כבר מלווה אותי כמה ימים, בנוסף עין שמאל מרצדת קופצת , לקחתי כדור הרגעה כלמנרווין פעם אחת, תחושת ההרדמה עכשיו ממוקדת בחצי שפה עליונה שמאלית, אני בחורה בת 29 אמא ל-2 בדרך כלל בריאה,,, מה עלי לעשות,,,, האם לרוץ לבית חולים,, או להמשיך לקחת כדור הרגעה ,,, או משהו אחר,,,,

24/01/2014 | 18:19 | מאת: ד"ר חן הלוי

לא לרוץ לבית חולים. כן לקבוע תור לנוירולוג בקופה. אם מופיעים תסמינים נוספים כמו חולשת פנים או ראייה כפולה לגשת לחדר המיון

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח