כאב ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

14/01/2014 | 15:54 | מאת: יוסי

שלום לפני כשנתיים התחלתי לסבול מידי פעם מכאבי ראש לאחר קימה מהתכופפות הגוף גם לאחר שיעול או עיטוש, היום זה כבר קורה תמיד, ישנה הקלה גדולה בשכיבה או בהתכופפות של הגוף,לפעמים הכאב מגיע גם סתם ככה. הייתי גם באבחון פיזיתרפיסטי כדי לבדוק אם זה ממקור שרירי והתברר שזה לא ממקור שרירי. לפני מספר חודשים לקחתי תרופה פסיכיאטרית זיפרקסה למשך חודש ובאותה תקופה לא חוויתי את התופעה מה יכול להיות הסיבה ומה ניתן לעשות?

14/01/2014 | 20:29 | מאת: יוסי

רציתי גם להוסיף שפחות או יותר מאותה תקופה של הכאב ראש, התחילו לי צפצופים באוזן שמאל

30/01/2014 | 23:25 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני יודע את התשובה לכך

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח