הפרעת ראיה פתאומית

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/01/2014 | 20:24 | מאת: טליה

שלום רב, באופן פתאומי חשתי הפרעה בראיה, מין סנוור וגלי זרימות אור. כול האירוע נמשך בערך רבע שעה וכמו שזה באה באופן פתאומי גם חולף בבות אחת. . היום זה קרה לי כבר בפעם השלישית בהפרש של כחצי שנה. אין לי תופעות נוספות כמו כאב ראש לא חולשה וגם הבדיקה הנוירולוגית שהרופאה עשתה יד על האף מיקוד עיניים שיווי משקל היו בסדר. אחרי הפעם הקודמת הייתי אצל רופא עיניים וכל הבדיקות היו בסדר. כלומר רשתית, וכולי. כל הדבר הזה מלחיץ אותי מאוד, מה זה יכול להיות? רב תודות מראש.

30/01/2014 | 22:51 | מאת: ד"ר חן הלוי

קשה לקבוע דרך הפורום אבל הדבר הסביר ביותר הוא אאורה של מיגרנה ללא כאב ראש

08/04/2014 | 18:47 | מאת: סימה

שלום טליה, מה המצב כיום?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח