כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

30/12/2013 | 12:17 | מאת: י .34

שלום דר אני סובל מזה 3 ימים מכאב ראש באזור הרקה השמאלית.(כאב עמום באותה נקודה שמפסיק וחוזר בתווך של כ10 דקות) האקמול שנטלתי לא כל כך עוזר והכאב חוזר לסירוגין. מה יכול הגורם לכאב ראש מאין זה? (הכאב מופיע במשך כל היממה) האם רוח קרה יכולה לגרום לכאב ראש? האם מומלץ לפנות לבדיקת רופא? האם כאב זה בדרכ חולף בעצמו? תודה על תשובתך האם כאב ראש כזה חולף בדרכ בעצמו? תודה על תשובתך

06/01/2014 | 00:31 | מאת: ד"ר חן הלוי

כל כאב ראש חדש שאינו מוסבר ואינו חולף בתוך כמה ימים דורש בדיקה. התיאור שלך לא נשמע מדאיג במיוחד אבל תלך לפי הכללים הללו.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח